gallery/9fd12148867308520d2080b1c5dac038.lock

Tietoa meistä

Tervetuloa Fi*Sweet Tail`s Maine Coon kissalaan sivuille !

Kasvatamme maine coon -kissoja testatuista ja kauniista rodun edustajista.

Sweet tail`s maine coon -kissat kasvatetaan kotioloissa, ihmisten joukossa normaalia elämää viettäen. Sweet Tail`s kissalan kissat ovat kaikki ensisijaisesti rakastettuja lemmikkejä. Kissat eivät asu suljetuissa tiloissa saati häkeissä. Sweet Tail`s kissalanimi hyväksyttiin vuonna 2015 Fifessä , kissaliiton kasvattajakurssin suoritimme 2014, joten meillä on nykyaikaista koulutus pohjaa.

Kissat ovat meille nelijalkaisia perheenjäseniä ja liikkuvat vapaasti kodissamme. Tietysti aika ajoin hormonien hyrrätessä joutuvat tytöt ja pojat olemaan erillään toisistaan. Emolle pienokaisineen on aina oma huone ja kun pennut ovat valmiita isompiin tiloihin tulevat ne kohtaamaan kotimme muut asukit.


Kasvatamme maine cooneja testatuista, hyväluonteisista ja kauniista rodun edustajista. Kaikki kissamme ovat vähintään FELV-, FIV-, (leukoosi/immuunikato), HCM-DNA-geeni- (perinnöllinen sydänsairaus) sekä veriryhmätestattuja. Testaamme myös SMA:n (spinaalinen lihassurkastuma, geenitestillä) ja PKD:n (munuaisultra) sekä teemme HCM-ultrauksen. Valkoisilta kissoilta ja pennuilta otamme BAER-kuulotestin.
Kaikki kissamme rokotetaan ja madotetaan säännöllisesti, sekä otamme säännöllisesti kissalasta sieninäytteen (Microsporum canis). Viimeisin sieninäyte otettu 6.11.2018 / negatiivinen.

Kuulumme Suomen Rotukissayhdistykseen (Surok), joka on Suomen Kissaliiton ja samalla FIFe:n alainen yhdistys.

 

gallery/sininen tausta
gallery/älä tue pentutehtailua
gallery/colossus 1.7.2019 .1.
gallery/meilla-on-pentuja